HomeHL-9Η πράξη ανθρωπιάς ενός Χανιώτη…παράδειγμα προς μίμηση για όλους

Η πράξη ανθρωπιάς ενός Χανιώτη…παράδειγμα προς μίμηση για όλους

Βρήκε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράδειγμα προς όλους αποτελεί η πράξη ανθρωπιάς ενός συμπολίτη μας από τα Χανιά, ο οποίος βρήκε τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων και φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη, που ακριβ΄ψς τα είχε αφήσει.

Την ιστορία αυτή μοιράστηκε με το zarpanews.gr ο «πρωταγωνιστής», απευθύνοντας δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «αφανή ήρωα» της υπόθεσης.

Κατεβαίνοντας λοιπόν για ποτό το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος, πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Πλατεία Δικαστηρίων, το κλείδωσε και… άφησε το κλειδί πάνω στην πόρτα! Αρκετές ώρες μετά, γύρω στη 1:30 τη νύχτα που θέλησε να φύγει, το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είχε «κάνει φτερά» όπως θα υπέθετε κανείς αλλά ήταν στην θέση του, έχοντας μάλιστα στην πόρτα ένα σημείωμα που έγραφε «τα κλειδιά σου είναι στο περίπτερο απέναντι»!

 

«Μόλις τελειώνω το ποτό μου γύρω στις 1.30 το βράδυ της Πέμπτης άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά μου. Ρωτάω από δω από κει, τίποτα. Απογοητευμένος πάω στο αμάξι και βλέπω στην πόρτα ένα σημείωμα. Πηγαίνω στο περίπτερο απέναντι και μου κάνει ο περιπτεράς «πες μου την πινακίδα». Ο άνθρωπος πέρα από το σημείωμα είχε γράψει και άλλο ένα χαρτάκι με την πινακίδα μου!» εξιστορεί ο Στέφανος.

Όσο για την ταυτότητα του κυρίου, «Ρώτησα πληροφορίες στον περίπτερα και μου είπε ότι είναι ένας τυπικός κύριος που συχνάζει στην περιοχή των Δικαστηρίων». «Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι» καταλήγει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση