HomeΕΛΛΑΔΑΣυνέχεια στον «πόλεμο» με τη ΝΔ δίνει ο Σκουρλέτης

Συνέχεια στον «πόλεμο» με τη ΝΔ δίνει ο Σκουρλέτης

«Θυμάμαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο Πάνος Σκουρλέτης από την Κέρκυρα.

Μετά το τρολάρισμα της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής στον Πάνο Σκουρλέτη, όπου ανέφερε ότι «το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι να μας πει ότι ζούσε 5 χρόνια στο Αιγάλεω», ο υπουργός απαντά επικαλούμενος…παιδικές αναμνήσεις.

«Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει «τσιλίκι» και να τον φωνάζει η μητέρα του να έρθει για φαΐ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Σκουρλέτης, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Ολόκληρη η δήλωσή του στο αθηναϊκό πρακτορείο, έχει ως εξής:

«Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει «τσιλίκι» και να τον φωνάζει η μητέρα του να έρθει για φαΐ. Τι να σας πω τώρα… Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Ή θα κάνουμε πολιτικό διάλογο και ο καθένας θα αξιολογηθεί από τον κόσμο με βάση τις ευθύνες του, τις πολιτικές του, ή αλλιώς θα αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε ευφυολογήματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πολιτικός πόλεμος ξεκίνησε όταν ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε «ημιμαθή» και «χυδαίο λαϊκιστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση λέγοντας όπως το μόνο που απομένει να ακούσει από τον Σκουρλέτη είναι ότι έζησε 5 χρόνια στο Αιγάλεω.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση