HomeΕΛΛΑΔΑΒούτσης: Επαναδιαπραγμάτευση μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο

Βούτσης: Επαναδιαπραγμάτευση μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο

Συνέντευξη του προέδρου της Βουλής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πλέον υπάρχει ο χρόνος και η απόλυτη ανάγκη να τεθούν ως προτεραιότητα οι βασικές μεταρρυθμιστικές τομές σε όλα τα πεδία του κυβερνητικού έργου, χωρίς να αγνοείται η καθημερινότητα του πολίτη» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Απαντώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις» σε ερώτηση σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης μετά την ψήφιση της συμφωνίας είπε

«Αναζητήστε σε άλλους χώρους τις ιδιοτελείς μετακινήσεις και μεταγραφές βουλευτών» τονίζει ο κ. Βούτσης, ενώ χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» τις εκτιμήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσει με εκλογική συντριβή. Παράλληλα, κάνει λόγο για «παρατεταμένη και βαθιά αμηχανία που μαρτυράει έλλειψη στρατηγικής και τακτικής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο κ Βούτσης σημειώνει επίσης ότι «θα πρέπει να μένει πάντοτε ενεργό και με κατάλληλη προετοιμασία όχι μόνο το σχέδιο για την έγκαιρη και βιώσιμη έξοδο της χώρας στις αγορές αλλά βεβαίως και η δυνατότητα θετικής επαναδιαπραγμάτευσης μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση