HomeHL-9Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου νεαρού ναυτικού στην Αυστραλία

Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου νεαρού ναυτικού στην Αυστραλία

Κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Καβρό Αποκορώνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυκνό πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει εδώ και ένα μήνα τις συνθήκες θανάτου ενός 26χρονου ναυτικού από τον Αποκόρωνα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω, σε θαλάσσια περιοχή της Αυστραλίας.

Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Καβρό Αποκορώνου, ενώ σύμφωνα με το parakritika.gr, οι αιτίες και οι συνθήκες του θανάτου παραμένουν μυστήριο, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο ακόμη και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας.

Την κατάσταση περιπλέκει το γεγονός ότι οι αρχές της Αυστραλίας, παρά την πάροδο ενός περίπου μήνα από τη στιγμή που ο 26χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή, δεν έχουν καταλήξει σε επαρκή συμπεράσματα για τα αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν την οικογένεια του νεαρού ναυτικού, ενώ φαίνεται πώς έστειλαν πίσω στην Κρήτη τη σορό χωρίς ιατροδικαστικό πόρισμα και επίσημες αναφορές από την αστυνομία.

Ακόμη και οι πληροφορίες εξακολουθούν να έρχονται συγκεχυμένες και με το σταγονόμετρο, χωρίς κανείς να είναι ουσιαστικά σε θέση να διευκρινίσει τι συνέβη στο μοιραίο πλοίο και ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του.

Τη σορό εξέτασε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος μιλώντας για τα δικά του ευρήματα τόνισε ότι ο νεαρός άνδρας έφερε κακώσεις στο θώρακα και στο κεφάλι, είχε σπασμένα πλευρά και κακώσεις στους πνεύμονες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση