HomeHL-9Ζητούν αστυνομική ενίσχυση στη Χερσόνησο και το αεροδρόμιο

Ζητούν αστυνομική ενίσχυση στη Χερσόνησο και το αεροδρόμιο

Συνάντηση με τον προϊστάμενο επιτελείου ΕΛ.ΑΣ. Μ. Καραμαλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ, αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Πικράκη και τον ταμία Χρήστο Αναμουρλου συναντήθηκε χθες σε εξαιρετικό κλίμα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Προϊστάμενο Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση «ζητήσαμε, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου η οποία φέτος αναμένεται εντονότερη, την περεταίρω ενίσχυση του Α.Τ. Χερσονήσου και του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, Υπηρεσίες που θα επωμιστούν το κύριο βάρος της περιόδου. Επίσης συζητήσαμε θέματα όπως η αναδιάταξη των αστυνομικών Υπηρεσιών στο Νομό Ηρακλείου, την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, το ενδεχόμενο ανανέωσης τμήματος του στόλου της Δ.Α. Ηρακλείου με νέα οχήματα αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι συνάδελφοί μας και τα οποία είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι τα δίκαια αιτήματά μας εισακούσθηκαν και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης επαφής με την Ένωσή μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση