HomeΕΛΛΑΔΑH Μυρτώ επιστρέφει στο σπίτι της

H Μυρτώ επιστρέφει στο σπίτι της

Πέντε χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μυρτώ μπορεί πλέον να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα φιλοξενείται τα τελευταία τρία χρόνια στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα αφιλοκερδώς, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί στην παραλία Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Onlarissa.gr, οι γιατροί της Μυρτούς έκριναν ότι είναι πλέον έτοιμη να συνεχίσει τη μάχη της αποκατάστασής της από το σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουλίου του 2012, η Μυρτώ εντοπίστηκε σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά τραυματισμένη στην παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα.

Η Μυρτώ νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό για περίπου πέντε μήνες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ.

Επτά μήνες αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση