Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα το πρωί οι νεαροί που συνελήφθησαν από άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πρόκειται για δύο 26χρονους και ένας 21χρονος οι οποίοι είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και αγροτικά αυτοκίνητα αφαιρώντας χρήματα, καύσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μαζί τους συνελήφθη κι ένας ανήλικος.

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε κατηγορίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράνομη οπλοφορία. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έγινε στις αρχές για κλοπές που είχαν διαπραχθεί το βράδυ της Πρωτομαγιάς σε περιοχές των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Γόρτυνας. Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη των τεσσάρων νεαρών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις νεαρούς,  ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ένας 26χρονος με τον ανήλικο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Στη συνέχεια, σε έρευνα στα σπίτια των νεαρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια, 12 κροτίδες και σιδερογροθιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση