Μνήμες αναμένεται να «ξυπνήσουν» σήμερα στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων από την άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη που βρήκε φρικτό θάνατο από δύο Βούλγαρους μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί ο ένας εκ των δραστών, που τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 ήταν 17 χρονών και μαζί με τον 21χρονο συνεργό του είχαν μαχαιρώσει 57 φορές τον άτυχο ηλικιωμένο για να του αποσπάσουν μόλις 100 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν να γίνει στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 19χρονου σήμερα δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Βούλγαρος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, καθώς τον Οκτώβριο του 2016 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Το χρονικό

Το Δεκαπενταύγουστο του 2015 οι δύο κατηγορούμενοι εισέβαλαν στο σπίτι του 71χρονου τη στιγμή που κοιμόταν.

Ο 71χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Τότε οι δύο Βούλγαροι του έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι και χωρίς κανένα δισταγμό του κατάφεραν 57 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν τη δολοφονία ο ένας στον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση