HomeΕΛΛΑΔΑΣτο Δαφνί ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποίησε το δίχρονο παιδί του

Στο Δαφνί ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποίησε το δίχρονο παιδί του

Δείτε τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί μεταφέρεται ο 39χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποίησε το μόλις δυο χρόνων παιδί του στα Καμένα Βούρλα, καθώς τα πορίσματα δυο ψυχιάτρων που τον εξέτασαν τον έκριναν ως ψυχικά διαταραγμένο.

Στην απόφαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τον εγκλεισμό του, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η γνωμάτευση της ιατροδικαστή που εξέτασε το αγοράκι.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους μώλωπες και τις εκδορές που έφερε το παιδί όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας και την υποθερμία που διέγνωσαν οι γιατροί, η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση διαπίστωσε ότι έφερε και σημάδια από καψίματα στις πατούσες του! Τα εγκαύματα είχαν προκληθεί από πούρο, το οποίο συνηθίζει να καπνίζει ο 39χρονος δικηγόρος!

Στις ερωτήσεις των γιατρών που περιποιήθηκαν το παιδί, ο πατέρας ισχυριζόταν ότι πήγαν μαζί μια βόλτα στο χωριό Καρυά κοντά στα Καμένα Βούρλα, όταν η έγκυος στον τρίτο μήνα μητέρα του έπεσε για ύπνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά δεν θυμόταν τι ακριβώς συνέβη…

Στη συνέχεια, είπε ότι το αγοράκι λερώθηκε, αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και το έγδυσε προσπαθώντας να το πλύνει σε μια βρύση, εξηγώντας γιατί το παιδί έτρεμε από το κρύο! Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε. Έτσι, οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία και εκείνη τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση