HomeHL-9Στις δικαστικές αίθουσες ξανά η δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη

Στις δικαστικές αίθουσες ξανά η δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη

Τον σκότωσαν με 57 μαχαιριές για να του αρπάξουν 100 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει ξανά μεθαύριο Παρασκευή 5 Μαίου η υπόθεση της δολοφονίας του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, που τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 βρήκε φρικτό θάνατο από δύο Βούλγαρους μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων πρόκειται να καθίσει ο ένας εκ των δραστών, που τότε ήταν 17 ετών και μαζί με τον 21χρονο συνεργό του είχαν καταφέρει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 57 μαχαιριές στον άτυχο ηλικιωμένο για να του αποσπάσουν μόλις 100 ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν να γίνει στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 19χρονου σήμερα δράστη, για να εκδικαστεί μεθαύριο Παρασκευή.

Ο 21χρονος Βούλγαρος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, καθώς τον Οκτώβριο του 2016 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Το χρονικό

Ο 71χρονος Όθωνας Ανδρουλιδάκης είχε βρει τότε φρικτό θάνατο από τα χέρια των δύο δραστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο 21χρονος μαζί με τον 17χρονο είχαν εισβάλλει στο σπίτι και χωρίς δεύτερη σκέψη, κατάφεραν 57 μαχαιριές στον άτυχο ηλικιωμένο για να του αφαιρέσουν από την τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 100 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης τους, οι δύο δράστες έριχναν ο ένας την ευθύνη στον άλλον για τον φρικτό θάνατο του άτυχου 71χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση