HomeΚΡΗΤΗΕθελοντική αιμοδοσία από το φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια»

Εθελοντική αιμοδοσία από το φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια»

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου - Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν από κοινού το φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια» και ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν για συνεχή κάλυψη των αναγκών αίματος στην Κρήτη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, Παγκόσμια ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας), από τις 10:00π.μ έως τη 13:00μ.μ, στο αίθριο του Δημοτικού Μεγάρου Ηράκλειου (Λότζια).

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ακόμη:

«Με το σύνθημά μας ΄΄Δίνεις αίμα …δίνεις ζωή΄΄, καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες, να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Όλοι μαζί, οι συμμετέχοντες φορείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, πιο δυναμικά για τη διάδοση του μηνύματος ΄΄Οδηγούμε με ασφάλεια΄΄ με στόχο τον περιορισμό και την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Για περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους του «Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηρακλείου-Λασιθίου» κ.κ. Τσικριτσάκη Νίκο: 6977299208 και Κόκκινο Νίκο: 6974077993».

Διαφήμιση
Διαφήμιση