HomeΣΠΟΡΠρωταθλήτρια Κρήτης στο βόλεϊ κορασίδων η ΑΘΛΕΣΗ

Πρωταθλήτρια Κρήτης στο βόλεϊ κορασίδων η ΑΘΛΕΣΗ

Κέρδισε στον 3ο τελικό τη ΓΕ Ηρακλείου με 3-2 σετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωταθλήτρια Κρήτης στο βόλεϊ κορασίδων αναδείχτηκε η ΑΘΛΕΣΗ αφού κέρδισε στον 3ο τελικό τη ΓΕΗ 3-2 στο κλειστό Λίντο του Ηρακλείου μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με ανατροπές και απρόοπτα.

Οι αθλήτριες της ΑΘΛΕΣΗ παρόλο που δεν μπήκαν δυνατά, δεχόμενες μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο,  προηγήθηκαν 2-0. Στη συνέχεια η πασαδόρος με έντονους πόνους στο πόδι αποσύρθηκε.

athlesi-bolei2

Το 3ο σετ θα μπορούσε να βγάλει πρωταθλητή, αλλά χάθηκε στο τέλος του, στις λεπτομέρειες 23-25.

Ακολούθησε η ισοφάριση σε 2-2  σετ από τα κορίτσια της ΓΕΗ , έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στο 5ο σετ, όπου η ΑΘΛΕΣΗ πολύ δυνατά , ξέφυγε και ολοκλήρωσετο στόχο της επικρατώντας με 15-9.

Ο κόσμος κατέκλυσε για 3η φορά το Κλειστό Λίντο όπου απόλαυσε ένα ωραίο παιγνίδι. Οι αγώνες ανάμεσα σε ΑΘΛΕΣΗ και ΓΕΗ θεωρούνται πλέον ντέρμπι του Ηρακλείου, αλλά διεξάγονται  σε ωραία ατμόσφαιρα.

athlesi-bolei

Τα κορίτσια της ΑΘΛΕΣΗ, μια βδομάδα μετά την παρουσία τους στα ημιτελικά του πανελληνίου των Νεανίδων στο Λουτράκι στάθηκαν συνεπείς στο ραντεβού των τελευταίων χρόνων.

Είναι ο 3ος τίτλος για τις νεαρές της ΑΘΛΕΣΗ τα τελευταία 4 χρόνια!!!

Συγχαρητήρια σε όλες για τον τίτλο καθώς και στα νεαρά κορίτσια της ΓΕΗ

ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης) Μηλάκη, Γενειατάκη, Τσιναρίδου, Μασέλη, Παπαχατζάκη, Φακουρέλη, Ρουμπάκη (λ) Μεσσαριτάκη, Μαυράκη, Πλουμή, Μαυράκη, Μανιάτη, Ζερβού Μπέμπρη(λ)

ΓΕΗ (Προύφας) Κάππου, Περδικάκη, Αντωνακάκη, Απλαδά, Κολαρετάκη, Σαπουντζή, Παπαδάκη Μ (λ), Ζαχαριουδάκη, Γιαγκιόζη, Αποστολίδου, Αγγελή, Μελικόνη, Δατσέρη, Παπαδάκη Ε (λ)

Σετ:  30-28, 25-21, 23-25, 13-25, 15-9

Διαφήμιση
Διαφήμιση