HomeHL-Sports«Ντόπες»O Νίκος Παπαδόπουλος στους παίκτες

«Ντόπες»O Νίκος Παπαδόπουλος στους παίκτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για την ιστορία μας και τον κόσμο», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ * Εκτίει με Σπάρτη ο Νάστος

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να «βράζει» για τον τρόπο που χάθηκαν δύο βαθμοί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού οι πρωτοπόροι έφυγαν με την ισοπαλία 1-1 από το «Γεντί Κουλέ» με ανύπαρκτο πέναλτι.

Με το ντέρμπι με τη Λαμία, όμως, να ακολουθεί και τη συνέχεια να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα.

Αυτό ξεκαθάρισε στους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος, δίνοντας το στίγμα για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση της Κυριακής, ο προπονητής των Κρητικών είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν αλλάζει κάτι για μας. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα, την ιστορία της, τον κόσμο και τους εαυτούς μας».

Άλλωστε, όπως τους εξήγησε, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα τους στο ματς με τον Απόλλωνα, αποκαλώντας τους «μάγκες».

Όσοι έπαιξαν στο ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Για την Πρωτομαγιά δόθηκε ρεπό, ενώ από το πρωί της Τρίτης  θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τη Λαμία.

Παράλληλα, ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να στερηθεί στον αγώνα με τη Σπάρτη τις υπηρεσίες του Ανέστη Νάστου που έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες.

Την άλλη αγωνιστική του θα την εκτίσει στο ματς με τον Πανθρακικό που οι Κρητικοί θα πάρουν στα χαρτιά μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Ντίνο Πάγκαλο που έφτασε τις τέσσερις κίτρινες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση