HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜάχη για τη ζωή της δίνει διάσημη Ελληνίδα κωμικός

Μάχη για τη ζωή της δίνει διάσημη Ελληνίδα κωμικός

Επιπλοκές από σκωληκοειδίτιδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας νοσηλεύεται η γνωστή Ελληνίδα stand up comedian Κατερίνα Βρανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κωμικός ταξίδεψε στη Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας, ωστόσο, έπειτα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκε με σκωληκοειδίτιδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές και η κωμικός εμφάνισε σοβαρή σηψαιμία. Η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες.

O εξάδελφος της Κατερίνας Βρανά, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο».

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες, ενώ έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» το 2016,

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση