HomeHL-LifestyleΣτέλιος Χανταμπάκης: «Ήθελα απαντήσεις από την παραγωγή»

Στέλιος Χανταμπάκης: «Ήθελα απαντήσεις από την παραγωγή»

Συνέντευξη στο People

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από τους παίκτες του Survivor που από την αρχή ήταν βέβαιος για την επιτυχία του reality επιβίωσης. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στο People, είχε στείλει μήνυμα για να συμμετέχει βλέποντας το σχετικό διαφημιστικό, χωρίς ακόμα να ξέρει αν θα συμμετέχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα ή αν θα πληρώνονται οι συμμετέχοντες. Φεύγοντας από το παιχνίδι –καθώς ο κόσμος τελικά τον ψήφισε για να αποχωρήσει- βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα τσουνάμι αντιδράσεων. Μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τον κατηγόρησε ως διπρόσωπο και «φίδι», με τόσο έντονα σχόλια και επιθέσεις ακόμα και στα παιδιά του που αποφάσισε να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες των παιδιών του από το λογαριασμό του στο instagram και να κόψει τα σχόλια από τις φωτογραφίες του. Ακόμα και γνωστοί Έλληνες πήραν θέση σε όσα είχαν συμβεί στο Survivor που τον σχολίασαν αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχει κάτι που σε ενόχλησε μέσα σε αυτή την ιστορία; Σε απογοήτευσαν άνθρωποι που ξέρεις από τη στάση που κράτησαν;

Στο κομμάτι αυτό το Survivor ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο θεός. Ήταν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.

Γράφτηκε πως έκατσες περισσότερο στον Δομίνικο γιατί έβλεπες ψυχολόγο για να ξεπεράσεις το σοκ, να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί.

Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε μόνιμος ψυχολόγος, είχαμε έναν άνθρωπο που δεν δούλευε για το Survivor, ήταν φίλος κάποιου από την παραγωγή και ήρθε κάποιες φορές όταν χρειάστηκε. Αυτό που ανέβασε ο Μανίκας δεν το ανέβασε για να τρολάρει κάποιον, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι δικοί μου, μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι διαβάζοντας όλα αυτά ανησύχησαν πολύ. Χάθηκε τελείως το μέτρο.

Γιατί δεν γύρισες νωρίτερα για να κάνεις γιορτές με την οικογένεια;

Το ορθόδοξο και το καθολικό φέτος συνέπεσαν και στον Άγιο Δομίνικο οι μέρες αυτές ήταν όπως τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Δεν έβρισκαν με τίποτα εισιτήρια. Επίσης, ήθελα κάποιες απαντήσεις από την παραγωγή, για το τι πραγματικά έχει φανεί προς το έξω. Ήθελα όταν μιλήσω, να αναλάβω τις ευθύνες μου και αντίστοιχα να αναλάβουν και εκείνοι τις δικές τους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση