HomeHL-9Ξέσπασε η μητέρα της Στέλλας, επιτέθηκε στον σύζυγό της στο κρατητήριο

Ξέσπασε η μητέρα της Στέλλας, επιτέθηκε στον σύζυγό της στο κρατητήριο

Οικογενειακό δράμα στην Αγία Βαρβάρα - Ο δίδυμος αδερφός της αναζητά τη μικρή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα, με τη δολοφονία της εξάχρονης Στέλλας από τον ίδιο της τον πατέρα.

O Κρητικής καταγωγής, πρώην αστυνομικός,  έκλεισε τη μύτη και το στόμα της μικρής με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να βρει φρικτό θάνατο. Ύστερα, προσπάθησε να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι της κόρης του πετώντας το σε έναν κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο σε σακούλα. Η μητέρα εκείνο το βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, σε απελπιστική κατάσταση είναι η μητέρα της Στέλλας η οποία συνάντησε το Σάββατο τον σύζυγό της, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό, ώστε να πάρει κάποια έγγραφα για τις κοινές της υποθέσεις, ενώ του έδωσε κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Η γυναίκα τον ρώτησε γιατί το έκανε και στις πρώτες του κουβέντες φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να επιτέθηκε για να χτυπήσει τον σύζυγό της με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως «θα ησυχάσω μόνο όταν ακούσω «ισόβια»». Το δεύτερο θύμα αυτής της τραγωδίας είναι ο δίδυμος αδερφός της Μάριος, που αναζητά την αδερφή του.

«Η μητέρα είναι απέναντι στον δράστη», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Ο 61χρονος παιδοκτόνος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στον ανακριτή και αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

Η μητέρα της Στέλλας, που στρέφεται νομικά κατά του συζύγου της, υποστήριξε ότι ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος της μητέρας, κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά – να μην τα χαρακτηρίσω – τις κραυγές απόγνωσης ότι «κάποιος πήρε το παιδί» τα θεωρώ απαράδεκτα».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση