HomeΣΠΟΡΑιγινιακός Χανιά 5-1

Αιγινιακός Χανιά 5-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Αιγινιακός το παιχνίδι με τον ΑΟΧ την Κυριακή, καθώς τον νίκησε με το βαρύ 5-1 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Έτσι, η ομάδα από την Πιερία ναι μεν παρέμεινε στη δέκατη τέταρτη θέση ωστόσο αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στο +4.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Ζούρκου να περνά ελάχιστα άουτ ενώ οι Κρητικοί απάντησαν με αυτό του Ρούνεϊ στο 26’ το οποίο εξουδετέρωσε ο Τόλιος.

Στο 37’ ο Ζούρκος μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ανετράπη από τον Φουρλάνο και ο ρέφερι Μπουμαρσόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παρόμοια φάση και στο 45’, με τον Δαμιανάκη να κρατά και να ρίχνει κάτω τον Ζγκουρή, κάνοντας νέο πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου τοποθέτησε ξανά τη μπάλα στην άσπρη βούλα όμως αυτή τη φορά ήταν εύστοχος, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Πιερίας.

Πλούσιο σε γκολ ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να ανοίγονται, προσφέροντας όμορφο θέαμα.

Μετά από ένα καλό σουτ του Ζούρκου στο 48’, η ομάδα του Γιάννη Βλάχου πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 55’ με κεφαλιά ψαράκι του Ζγκούρη. Μάλιστα, πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πατράλης με δυνατό σουτ στου 58’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Παρά το σοκ, οι Χανιώτες δεν πτοήθηκαν και στο 61’ μείωσαν σε 3-1 με σουτ του Τσουκάνη.

Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες του Νίκου Παντελή υπέστησαν καθίζηση, με τον Γιαζιτζόγλου να πετυχαίνει με πλασέ το 4-1 στο 72’ και τον Φασίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 85’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), βοηθοί του οι Τζάνης (Τρικάλων) και Μανούρας (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ο Λυμπούδης (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 59’ Πασαλίδης – 45’ Δαμιανάκης, 88’ Τουγλής

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιγτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (73’ Ρανγκέλοφ), Πατράλης (80’ Γιοσαγκίμ), Ζούρκος (62’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ζγκούρη.

ΑΟΧ (Νίκος Παντελής): Γεωργίου, Ζέρης (83’ Τουγλής), Μηλιώτης (68’ Γεωργακόπουλος), Ηρακλής, Αφράτης (62’ Ντούμος), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Δαμιανάκης, Σταματής, Ρούνει, Δρίζης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση