HomeΚΟΣΜΟΣΟ λογαριασμός για τη Μυστική Υπηρεσία από το ταξίδι για σκι της Ιβάνκα Τραμπ

Ο λογαριασμός για τη Μυστική Υπηρεσία από το ταξίδι για σκι της Ιβάνκα Τραμπ

Πάνω από 66.000 δολάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οταν η Ιβάνκα Τραμπ αποφάσισε να πάει για σκι με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα παιδιά τους, η Μυστική Υπηρεσία, που τους προστατεύει, άρχισε να… τρέχει. Το ίδιο και τα έξοδα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία επικαλείται το NBC, το ταξίδι τους σε χειμερινό θέρετρο στον Καναδά τον Απρίλιο κόστισε πάνω από 66.000 δολάρια. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός έφτασε τουλάχιστον τα 66.538,42 δολάρια, από τα οποία τα 59.654 δολάρια αφορούσαν τη διαμονή των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας και 6.884 δολάρια ήταν το κόστος για να μπουν στις πίστες του σκι.

Είχε προηγηθεί μία ακόμη μεγαλύτερη εξόρμηση μελών της οικογένειας του Τραμπ για σκι, στο Ασπεν του Κολοράντο, τον Μάρτιο. Η Μυστική Υπηρεσία έπρεπε να προστατεύσει 14 άτομα, τα τρία από τα παιδιά του προέδρου- Ιβάνκα, Ντόναλντ τζούνιορ και Ερικ- μαζί με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με αρχεία που επικαλείται το NBC, η Μυστική Υπηρεσία σε αυτό το ταξίδι ξόδεψε πάνω από 12.000 δολάρια για την ενοικίαση ειδών αναψυχής από επιχείρηση στο Ασπεν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση