HomeΚΡΗΤΗΑδερφή της αγνοούμενης μητέρας: “Πρέπει να βρεθεί, έχει τρία παιδιά”

Αδερφή της αγνοούμενης μητέρας: “Πρέπει να βρεθεί, έχει τρία παιδιά”

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αγωνία έχει βυθιστεί η οικογένεια μίας 29χρονης από το Μενίδι, μητέρας τριών παιδιών, η οποία έχει εξαφανιστεί από την Τρίτη. Η αδερφή της αγνοούμενης Γιάννας Χατζημανωλάκη, η οποία αγνοείται από την Τρίτη 25 Απριλίου, μιλάει στο protothema.gr και όπως αποκαλύπτει η οικογένειά της και η ίδια έχουν υπόνοιες ότι η αδερφή της περνούσε κατάθλιψη.

Η Αναστασία Χατζημανωλάκη δήλωσε στο protothema.gr: «Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…».

Η αγωνία της είναι έκδηλη: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ένδειξη ότι είναι νεκρή και συνεχίζουμε και ψάχνουμε, υπάρχει κινητοποίηση. Δεν είμαστε ερευνητές, ψάχνουμε με τα πόδια, με αυτοκίνητα, με ό,τι μέσα έχουμε.

Η αστυνομία Περάματος και το Λιμενικό στο Πέραμα, είναι τα μοναδικά σώματα που έχουν ασχοληθεί με το θέμα της αδερφής μου τις τελευταίες μέρες. Από το Αστυνομικό Τμήμα του Μενιδίου που δηλώσαμε την εξαφάνιση αναμένουμε να μας πάρουν να πάμε για κατάθεση.

Μόλις χθες φώναξαν την μητέρα μου, μετά από τόσες ημέρες. Είναι 29 χρονών η αδερφή μου, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα.

Χθες ο σύζυγος της είπε σε εκπομπή που βγήκε, αν και εμείς είχαμε αντιρρήσεις, ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον εαυτό της επειδή τα οικονομικά τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και τόσο καλά.

Ξέρω ότι είχανε θέματα οικονομικά όπως έχει όλος ο κόσμος, αλλά δεν γνώριζα ότι ήμασταν σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι να βρεθεί. Έχει τρία παιδιά, 7, 5 και 3 ετών αντίστοιχα».

Και καταλήγει: «Ο σύζυγος από ό,τι μας είπε σηκώθηκε και πήγε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν επέστρεψε είχε σηκωθεί η αδερφή μου και έκανε κάποιες δουλειές. Της είχε πει και εκείνος ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει δουλειές και να μην κάθεται να κλαίει στο κρεβάτι και μέχρι να ξαπλώσει και να κλείσει για λίγο, για 10 λεπτά τα μάτια του, εξαφανίστηκε. Αυτό ξέρουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση