HomeHL-9Περίεργη εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού

Περίεργη εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού

Για την υπόθεση καταθέτει ο κρητικής καταγωγής πατέρας του παιδιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα 6χρονο κορίτσι, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή εξαφανίστηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης από την Αγία Βαρβάρα, όπως γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Στυλιανή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως η 6χρονη δηλώθηκε ως εξαφανισμένη στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας από τον πατέρα της, ο οποίος μάλιστα εξετάζεται στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα είπε ο πατέρας του παιδιού για τις συνθήκες εξαφάνισής του, προκαλούν απορίες και ερωτηματικά στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Μάλιστα λέγεται ότι ο κρητικής καταγωγής πατέρας, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως αστυνομικός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας του κοριτσιού  δήλωσε πως πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το κοριτσάκι έλειπε από το σπίτι. Μάλιστα φέρεται να έχει αναφέρει ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του, πράγμα που δεν διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι διαπίστωσε την απουσία της Στέλλας, πήγε πρώτα το δίδυμο αδελφάκι της στο σχολείο και μετά πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση, αντί να καλέσει την Άμεση Δράση. Κατά μία εκδοχή των συνθηκών εξαφάνισης του παιδιού που έδωσε ο πατέρας, αργά χθες το βράδυ βγήκε από το σπίτι για να πετάξει σκουπίδια και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματος. Όπως είπε, μπορεί να μπήκε εκείνη την ώρα κάποιος και να πήρε το παιδί ή να άνοιξε μόνη της η Στέλλα και να έφυγε. Σε δεύτερη εκδοχή μίλησε για διάρρηξη και ισχυρίσθηκε ότι οι κλέφτες πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας του και πήραν και το παιδί. Η σύζυγός του, όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Πειραιά όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης δυνάμεις της ασφάλειας και της σήμανσης κινητοποιήθηκαν αμέσως  και  απέκλεισαν την οδό Μ. Αλεξάνδρου στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας. Έως αυτή την ώρα γίνεται ενδελεχής έλεγχος στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας και μάλιστα με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων. Το σπίτι της οικογένειας έχει γίνει «φύλλο και φτερό», ενώ στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί από τους ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, μεταφέρεται και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού, κυρία Πόπη, με έκδηλη την αγωνία λέει στο protothema.gr:

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μπήκανε μέσα, μου κλέψανε χρυσαφικά και λείπει και το

κοριτσάκι μου. Χθες είχα μπει στο χειρουργείο γιατί έκανα μία επέμβαση χολής και βγήκα σήμερα άρον άρον. Ο σύζυγός μου είναι στην Ασφάλεια και δίνει κατάθεση από το πρωί και δεν έχουμε μιλήσει. Το άλλο παιδί το έχει μαζί στην Ασφάλεια τώρα. Στο δωμάτιο τους κοιμόντουσαν μαζί τα παιδάκια μου. Τώρα έχει αναλάβει η Ασφάλεια και ψάχνουμε. Όλα τα κλέψανε, δεν ξέρω τίποτα από λεπτομέρειες. Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου. Μόλις ήρθα κι εγώ από το νοσοκομείο . Είχε ένα μικρό προβληματάκι με το ποδαράκι της που κούτσαινε και είναι χαρακτηριστικό. Σίγουρα το βράδυ μπήκανε. Μέχρι τις 12 το βράδυ μιλάγαμε κανονικά με τον άντρα μου. Τα είχε βάλει και είχαν κοιμηθεί. Αχ Θεέ μου! Το πρωί ο άντρας μου είδε τα ντουλάπια και τα συρτάρια όλα άδεια και μετά πήγε και μέσα και είδε ότι το κοριτσάκι έλειπε».

https://www.youtube.com/watch?v=oRbqDDPtTts

Newsbeast.gr, protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση