HomeΕΛΛΑΔΑΠυρετός τηλεοπτικών γυρισμάτων στην Ελλάδα για προβολή στο εξωτερικό

Πυρετός τηλεοπτικών γυρισμάτων στην Ελλάδα για προβολή στο εξωτερικό

Σταθμοί μεγάλης θεαματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σειρά γυρισμάτων από τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλης θεαματικότητας, της Ρωσίας, της Γαλλίας και του Βελγίου, πραγματοποιούνται τον Απρίλιο και τον Μάιο στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά λιγότερο γνωστών προορισμών στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα τον Μάιο:

-Το Ιόνιο (Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο) θα επισκεφτεί τηλεοπτικό συνεργείο του «Live-Planet» της Ρωσίας, με σκοπό την ανάδειξη περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλους και της τοπικής βιοποικιλότητας.

-Σε Αθήνα, Αγκίστρι, Τυρό, Λεωνίδιο, Μονεμβασιά και Ναύπλιο θα βρεθεί βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «BBDM» (Belges du Bout du Monde) «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου» για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού RTBF.

Τα γυρίσματα που έγιναν τον Απρίλιο:

-Σε Αθήνα, Εύβοια, Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική από δεύτερο ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού Russia 24, με σκοπό την παραγωγή μίας σειράς βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών, που απευθύνεται σε Ρώσους τουριστικούς πράκτορες.

-Στην Αθήνα, από τη δημοσιογραφική ομάδα της δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 5, με σκοπό την προώθηση του city break τουρισμού της πρωτεύουσας.

Tριμελές συνεργείο της εκπομπής πραγματοποίησε γυρίσματα στον Εθνικό Κήπο, τον Βοτανικό Κήπο και το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Η εκπομπή προβάλλεται εδώ και 20 χρόνια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ. Η εβδομαδιαία ακροαματικότητα της εκπομπής ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, η πλειοψηφία των οποίων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 45-55 ετών, ενώ στη διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού η εκπομπή αποτελεί την πλέον δημοφιλέστερη σε επαναλήψεις.

Ο λογαριασμός της εκπομπής στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook) ξεπερνά τις 185.000 followers. Το οπτικοακουστικό υλικό που θα προκύψει από τα γυρίσματα θα προβληθεί στις εκπομπές του Μαΐου και του Ιουνίου.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση