HomeHL-GreeceΈνταση στα κεντρικά της ΔΕΗ -Εισβολή της Ζωής με το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Ένταση στα κεντρικά της ΔΕΗ -Εισβολή της Ζωής με το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Ουρές στη ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενταση σημειώθηκε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας του Κινήματος «Δεν Πληρώνω».

deh1

Η κίνηση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με τους ίδιους σκοπός του ήταν να βοηθήσουν στους διακανονισμούς με την ΔΕΗ όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μαζί τους ήταν η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

deh2

Σύμφωνα με εκπροσώπους του κινήματος από τη ΔΕΗ είχε ζητηθεί να ανεβαίνουν μόνοι τους στα γραφεία όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό, κάτι που το Κίνημα δεν δέχθηκε, αφού όπως καταγγέλλει πρόκειται για ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να υπογράψουν διακανονισμούς που θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Γι αυτό και ζητούν να υπάρχει μαζί τους και εκπρόσωπος του Κινήματος «Δεν πληρώνω».

deh3

Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν η διευθύντρια του καταστήματος δέχθηκε να δει αντιπροσωπεία του κινήματος και τρία άτομα με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση