HomeHL-9Συνάντηση αστυνομικών και Δημοτικής Αρχής…με φόντο τις ελλείψεις προσωπικού

Συνάντηση αστυνομικών και Δημοτικής Αρχής…με φόντο τις ελλείψεις προσωπικού

Στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ηλία Νταραρά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Δήμου στην Ιεράπετρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση για την σοβαρή έλλειψη προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας και την προσπάθεια από μέρος της Ένωσης, για την ενίσχυση τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αποστολή τους.

Ακόμα τέθηκε το πρόβλημα του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται οι αστυνομικές Υπηρεσίες και ειδικότερα του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ, το οποίο χρήζει άμεσης συντήρησης και ανακαίνισης.

Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Ένωσης και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της, για την άμεση ενίσχυση του Νομού με αστυνομικό προσωπικό, ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της λειψανδρίας που μαστίζει της Υπηρεσίες του Νομού Λασιθίου.

Επίσης ανέφερε ότι ο Δήμος Ιεράπετρας θα συμβάλλει στην διαμόρφωση του χώρου για την στέγαση του νέου Αστυνομικού Σταθμού στον Μακρύ Γιαλό.

Όσον αφορά το κτίριο των συστεγαζόμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας, εκφράστηκε η πρόθεση ο Δήμος να βοηθήσει στην συντήρηση του, ώστε να πληρεί όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση