Πέντε νέες συνδέσεις με την Ελλάδα προσφέρει στο επιβατικό κοινό της Ρωσίας αυτή τη χρονιά η θυγατρική του ομίλου Μουζενίδη, Ellinair, αυξάνοντας το πτητικό της πρόγραμμα κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.

Πρόκειται για τις συνδέσεις Μόσχα-Καβάλα, Αγία Πετρούπολη-Καβάλα, Βόλγκογκραντ-Ηράκλειο, Mineralnye Vody-Ηράκλειο, Τιουμέν-Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, το 2017 η σύνδεση Μόσχα-Ρόδος της Mouzenidis Travel θα εκτελείται για πρώτη φορά με την Ellinair.Αυτό το καλοκαίρι, η Ellinair θα πετά από τη Μόσχα προς τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, το Ηράκλειο, την Αθήνα, τον Άραξο, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Ρόδο.Από την Αγία Πετρούπολη οι προγραμματισμένες πτήσεις περιλαμβάνουν συνδέσεις με τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.

Οι τουρίστες από τις νότιες περιοχές της Ρωσίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση πακέτου διακοπών στην Ελλάδα με πτήσεις από το αεροδρόμιο του Κρασνοντάρ (Mineralnye Vody) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο και από το Ροστόφ επί του Ντον προς τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Από το Γεκατερίνμπουργκ θα εκτελούνται πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη ενώ προγραμματισμένες αναχωρήσεις προβλέπονται από το Βόλγκογκραντ (προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο), τη Σαμάρα (προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο), το Βορόνεζ, το Καζάν, το Novgorod, το Omsk, το Perm, το Νοβοσιμπίρσκ, το Τιουμέν και το Ουφά προς τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά το πτητικό πρόγραμμα του 2017, στη Θεσσαλονίκη αντιστοιχεί αύξηση 24%, στο Ηράκλειο 68%, στην Κέρκυρα 29%, στην Αθήνα 45% και στη Ρόδο υπερδιπλάσια.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση