HomeΚΡΗΤΗΕκστρατεία για την προστασία του πράσινου στο Ρέθυμνο

Εκστρατεία για την προστασία του πράσινου στο Ρέθυμνο

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρασίνου του δήμου Ρεθύμνου διαγωνισμός για το ομορφότερο μπαλκόνι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σύνθημα «υιοθετήστε το πράσινο στην πόλη μας» η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ηλιάκος απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες για την προστασία των πράσινων εστιών στο Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Προσκαλούμε όλους τους πολίτες,

Υπηρεσίες,  καταστηματάρχες, επαγγελματίες, φορείς του τουρισμού, φοιτητές και μαθητές, προσκόπους, κοινωνικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία, εθελοντές του πρασίνου και φιλόζωους, να προστατεύσουν τις εστίες πρασίνου στην πόλη μας. Να συνδράμουν το έργο της Υπηρεσίας Πρασίνου στον εμπλουτισμό των εστιών με νέα, ενδημικά αρωματικά φυτά και λουλούδια και στον εν γένει ευπρεπισμό και συντήρηση τους (πότισμα, κλάδεμα, καθαρισμός).

Προτρέπουμε τους συμπολίτες να στολίσουν τα μπαλκόνια τους με λουλούδια και πράσινο προκειμένου ν αποκτήσει η πόλη μας καλαισθησία και ανοιξιάτικη όψη. Στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης των συμπολιτών προς αυτή την κατεύθυνση,  καθιερώνουμε, την απονομή επαίνων  για τα πιο όμορφα  μπαλκόνια και παρτέρια, σε ετήσια βάση,  την επομένη του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή κάθε 4 Ιουνίου.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δημότες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία βράβευσης να μας αποστείλουν σχετικές φωτογραφίες από τα μπαλκόνια και τα παρτέρια που φροντίζουν,  στο email: [email protected]. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ: 28310 57940

Διαφήμιση
Διαφήμιση