Δύσκολες ώρες έζησε η οικογένεια ενός ηλικιωμένου αγρότη στο Ροτάσι, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες καταπλακώθηκε από το τρακτέρ τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες σε χωράφι της ιδιοκτησίας του.

Τον 75χρονο αγρότη εντόπισαν συγγενείς του και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Με δεδομένο ωστόσο ότι ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μοιρών εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό και ότι το Κέντρο Υγείας Χάρακα αντιμετωπίζει δραματικές ελλείψεις προσωπικού, επιστρατεύθηκε ασθενοφόρο από το Αρκαλοχώρι .

Στο μεταξύ όμως και ενόσω η ώρα περνούσε, οι συγγενείς του 75χρονου ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αποφάσισαν να μεταφέρουν τον τραυματισμένο άνδρα στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, δηλαδή σε εκείνο του Χάρακα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός του πληρώματος από το ασθενοφόρο του Αρκαλοχωρίου βρισκόταν σε διαρκή τηλεφωνική επαφή με τους συγγενείς του 75χρονου και μάλιστα τους είχε συμβουλεύσει να μην μετακινήσουν τον τραυματία καθώς το ασθενόφορο πλησίαζε στο σημείο του συμβάντος. Εν τέλει ο τραυματισμένος αγρότης παρελήφθη από το ασθενοφόρο του Αρκαλοχωρίου στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση