HomeHL-SportsΤο γιόρτασε στα αποδυτήρια ο Ηλίας Κώτσιος

Το γιόρτασε στα αποδυτήρια ο Ηλίας Κώτσιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αρχηγός του ΟΦΗ συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής και οι συμπαίκτες του και η ΠΑΕ του έστησαν ένα μικρό πάρτι

Στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του μπήκε ο Ηλίας Κώτσιος, αφού την Τρίτη  συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής.

Με το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ακολουθεί το Σάββατο (17.00) καιρός για πολλούς εορτασμούς δεν υπάρχει, αλλά οι συμπαίκτες τους και η ΠΑΕ δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν έτσι.

Την Τρίτη, λοιπόν, έστησαν ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια προς τιμήν του αρχηγού, ο οποίος έσβησε τα κεράκια του σε μία τούρτα που δεν θα μπορούσε να έχει πάνω κάτι άλλο από το έμβλημα της ομάδας.

Φυσικά, ο Κώτσιος, που δεν… γλίτωσε τα πειράγματα και λίγη από την τούρτα στο πρόσωπό του, σίγουρα θα ήθελε ως δώρο τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά και στις επόμενες επίσης καθοριστικές αναμετρήσεις με Λαμία και Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Τα 40 του χρόνια έκλεισε ο Ηλίας Κώτσιος (γεννημένος στις 25/4/1977) και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως συνηθίζει στα γενέθλια των ποδοσφαιριστών, του ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη μετά την προπόνηση της Τρίτης  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μια τούρτα περίμενε τον αρχηγό του ΟΦΗ, στα αποδυτήρια, απο το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ο Ηλίας έσβησε …κεράκια παρουσία των συμπαικτών του, οι οποίοι του έκαναν το δικό τους…πάρτι στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Ηλίας Κώτσιος, ένας παίκτης παράδειγμα προς μίμηση, για τον επαγγελματισμό  του, το ήθος του και την προσφορά του στον ΟΦΗ, είναι πολύ αγαπητός σε όλους και αυτό επιβεβαιώθηκε σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο.

“Χρόνια πολλά αρχηγές! Να είσαι πάντα υγιής και δυνατός. Σε ευχαριστούμε!” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τον αρχηγό της ομάδας.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τα Ζαχαροπλαστεία Πλατάκης στις Πατέλες, που προσφέρουν την τούρτα, για κάθε παίκτη του ΟΦΗ, την ημέρα των γεννεθλίων του!

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι πολύ καλό αυτήν την εποχή και σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι 6 συνεχόμενες νίκες, αλλά και οι 11 νίκες που μετράει συνολικά ο ΟΦΗ στα τελευταία 12 παιχνίδια. Οι παίκτες του ΟΦΗ, περιμένουν πως και πως τα ντέρμπι με Απόλλωνα, Λαμία και Αρη, τα οποία είναι παιχνίδια με υψηλό κίνητρο για τους ίδιους και την ομάδα, για πολλούς και διάφορους λόγους!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση