HomeHL-9Ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς…λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς…λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Από τον κόμβο των Γουρνών μέχρι τον κόμβο Καστελίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τετάρτη στη νέα εθνική οδό από τον Κόμβο των Γουρνών μέχρι τον κόμβο του Καστελίου, λόγω των εκτελούμενων έργων στην περιοχή.

Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν από υπομονή και να υπακούσουν στην ειδική σήμανση, που θα υπάρχει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., από την Τετάρτη 26 Απριλίου ρυθμίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος».

Ειδικότερα οι ρυθμίσεις αφορούν: τη διαδρομή από την Παλαιά στην Νέα Εθνική οδό από τον κόμβο Γουρνών έως τον κόμβο Καστελίου, και θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται σταδιακά από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και την από 24-4-2017 σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Σημειώνεται επίσης, ότι στην περιοχή του κόμβου Γουρνών δεν θα λειτουργεί προσωρινά (για μια εβδομάδα περίπου) η είσοδος από Γούρνες προς τον Άγιο Νικόλαο.

Επίσης η έξοδος των οχημάτων στον κόμβο Γουρνών, που κινούνται από Άγιο Νικόλαο προς την περιοχή Γουβών και Κοκκίνη Χάνι προσωρινά δεν θα λειτουργεί. Έτσι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον ανισόπεδο κόμβο Καστελίου μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές από τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών Γιώργο Αγαπάκη, τηλ. : 2810335790).

Διαφήμιση
Διαφήμιση