HomeHL-LifestyleΑνησυχία για τον Ελτον Τζον -Μπήκε στην εντατική ενώ ήταν σε περιοδεία

Ανησυχία για τον Ελτον Τζον -Μπήκε στην εντατική ενώ ήταν σε περιοδεία

Στη Νέα Υόρκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανησυχία και ερωτήματα προκάλεσε η είδηση για την υγεία του Έλτον Τζον, ο οποίος σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μπήκε στην εντατική κατά τη διάρκεια περιοδείας λόγω μίας σπάνιας και δυνητικά θανατηφόρας λοίμωξης.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία στο τέλος της περιοδείας του στην Αμερική την προηγούμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα να ακυρώσει μία σειρά από  9 συναυλίες του στο Λας Βέγκας και να γυρίσει κατευθείαν στην Μεγάλη Βρετανία για να δει τι του συμβαίνει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Βρετανός τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για δύο βράδια στην εντατική αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, επιτυχημένης περιοδείας στη Νότια Αμερική, ο Έλτον προσβλήθηκε από ένα επιβλαβές και ασυνήθιστο βακτήριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Κατά την επιστροφή του από το Σαντιάγο της Χιλής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όταν έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία οι γιατροί του αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη. Μετά από δύο ημέρες στην εντατική και κάποιες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο Έλτον πήρε εξιτήριο» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το BBC και τους γιατρούς του σπουδαίου τραγουδιστή, η λοίμωξη θα μπορούσε να θεωρηθεί «δυνητικά θανατηφόρα». Ωστόσο, οι ίδιοι κατάφεραν να την αναγνωρίσουν αμέσως και να του χορηγήσουν την κατάλληλη θεραπεία.

«Είμαι ευγνώμων στην ιατρική μου ομάδα για την αρτιότητά τους και τη φροντίδα που μου έδειξαν» δήλωσε από την πλευρά του ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή στις 3 Ιουνίου, οπότε είναι προγραμματισμένη συναυλία του στο Λονδίνο.

iefimerida.gr/Φωτογραφία: ΑP

Διαφήμιση
Διαφήμιση