HomeΕΛΛΑΔΑΛεβέντης: Ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για πολιτικές εξελίξεις

Λεβέντης: Ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για πολιτικές εξελίξεις

«Αν τα πράγματα πάνε έτσι τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 5% και θα καταρρεύσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στα «Παραπολιτικά 90,1». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «και την αξιολόγηση να πάρει η κυβέρνηση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δηλαδή θα κόβει από τους νησιώτες για να δώσει στους ηπειρώτες. Αυτός ο κοινωνικός εμφύλιος δεν έχει τέλος».

Ο Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε, επίσης, ότι «αν τα πράγματα πάνε έτσι τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 5% και θα καταρρεύσει». Ο πρόεδρος της ΕΚ αναφέρθηκε επίσης και στο πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 λέγοντας χαρακτηριστικά: «όταν σε μια οικονομία αφαιρείς τις δαπάνες τότε επιτυγχάνεται θετικό πρόσημο. Αφού έχει πλεόνασμα η ελληνική οικονομία, γιατί δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις τις προς τους ιδιώτες; Εδώ έχουμε στάση πληρωμών. Γιατί τότε κρατά αυτή τη στάση η κυβέρνηση; Δίνει το πλεόνασμα στους Γερμανούς; Δεν νομίζω».

Τέλος για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε «ο Εμανουέλ Μακρόν είναι κεντρώος. Η Γαλλία δεν πάει προς τον φασισμό και η νίκη του Μακρόν θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση