HomeΚΟΣΜΟΣΝέα στοιχεία στην υπόθεση της Μαντλίν: Πωλήθηκε σε σκλαβοπάζαρο στο Μαρόκο

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Μαντλίν: Πωλήθηκε σε σκλαβοπάζαρο στο Μαρόκο

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αναζήτηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία, τα οποία αν επιβεβαιωθούν θα προκαλέσουν την πλήρη ανατροπή, είδαν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, η οποία χάθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκανε με τους γονείς στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με νέες αναφορές, το μικρό κορίτσι είναι πιθανό να πωλήθηκε στα σκλαβοπάζαρα του Μαρόκου, όπου πρόσφατες μαρτυρίες ανέφεραν ένα κορίτσι ολόιδιο με τη μικρή κατάξανθη Βρετανίδα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 10 χρόνια.

Τόσο στο Μαρόκο, όσο και στη Μαυριτανία ανθούν τα σκλαβοπάζαρα μικρών παιδιών, τα οποία απαγάγουν συμμορίες είτε από ντοπιους, είτε από τουρίστες.

Πορτογάλος αστυνομικός ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται και ότι οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί, καθώς το τελευταίο διάστημα συγκεντρώνονται στοιχεία που τους δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούν. Ο ίδιος τόνισε ότι τα σκλαβοπάζαρα στο Μαρόκο και στη Μαυριτανία πρέπει να ελεγχθούν εξονυχιστικά, καθώς ενδέχεται να δείξουν τον δρόμο για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Αναφορές από το Μαρόκο έκαναν λόγο για ένα κορίτσι που μοιάζει πολύ με το μικρή Μαντλίν Μακάν στο Μαρόκο. Παράλληλα, πρώην ερευνητής της Σκότλαντ Γιαρντ έχει αναλάβει την έρευνα για λογαριασμό της οικογένειας, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τον κόσμο και εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή, παρ’ ότι στις 3 Μαΐου, θα κλείσουν 10 χρόνια από την εξαφάνισή του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση