HomeΣΠΟΡΠαναθηναϊκός Ατρόμητος 1-0

Παναθηναϊκός Ατρόμητος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί του Ατρομήτου για την 29η αγωνιστική της Super League, χάρη σε τέρμα του Μολίνς στο 86΄.

Οι δύο ομάδες ήταν μάλλον αδιάφορες βαθμολογικά, αφού το «τριφύλλι» έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και οι Περιστεριώτες δεν είχαν ελπίδες για την πρώτη πεντάδα, με αποτέλεσμα το θέαμα στη Λεωφόρο να είναι κακό.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90΄ αποβλήθηκε ο Φυτανίδης του Ατρομήτου με 2η κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 14′, όταν σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Βλαχοδήμος σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι το διάστημα αυτό ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Στο 27΄ ο Ντάουντα έπιασε μόνος του την κεφαλιά, αλλά την μπάλα μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 33΄ με τον Μπεργκ, ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια αλλά σωστά τοποθετημένος απέκρουσε ο Θεοδωράκης.

Στο 37΄ σε σέντρα του Μπεργκ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κυριακίδη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Θεοδωράκη, ο οποίος όμως κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και δημιούργησε κάποιες καλές καταστάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων.

Στο 79΄ Κεφαλιά του Κουρμπέλη έφυγε πάνω από την εστία του Ατρομήτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Κλωναρίδη, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 86΄ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν σε κάθετη μπαλιά του Εμποκού στον Μπεργκ και μεταβίβαση του δεύτερου στον Μολίνς που πήρε την κόντρα από τον Θεοδωράκη έγινε το 1-0.

Κίτρινες: Χουλτ, Εμποκού, Λουντ

Κόκκινες: Φυτανίδης (90΄ 2η κίτρινη)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου (76΄ Λουντ) Κουτρουμπής, Ζέκα, Χουλτ, Μπουμάλ (55΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης (72΄ Χατζηγιοβάνης).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Θεοδωράκης, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης (74΄ Νάτσος), Μπάγκα, Τόνσο (66΄ Λημνιός), Ντιγκινί (84΄ Πλατέλλας), Ούμπιντες, Ντάουντα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση