HomeΣΠΟΡΒέροια Αστέρας Τρίπολης 4-3

Βέροια Αστέρας Τρίπολης 4-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης, που είχε επτά γκολ, πλούσιο θέαμα και διακυμάνσεις στο σκορ.

Η βασίλισσα του Βορρά παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά, επικράτησε με ανατροπή 4-3 των Αρκάδων, οι οποίοι ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη σωτηρία τους ακόμη και με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Μανιά στο 4΄ και στο 8΄, αλλά η Βέροια έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Λινάρδου στο 10΄ και στο 21΄, του Καπετάνου στο 14΄ και του Σαρπόνγκ στο 37΄.

Η ομάδα της Τρίπολης μείωσε σε 4-3 στο 55΄ με «χατ-τρικ» του Μανιά. Τρία γκολ είχε πετύχει ο Μανιάς και την 27η αγωνιστική στο 4-1 κατά της Λάρισας και συνολικά έφθασε τα 10 στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 44′ η Βέροια είχε δοκάρι με τον Καπετάνο. Οι δύο ομάδες έδειξαν πολλές επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες, που λίγο έλλειψε να στοιχίσουν την παραμονή στον Αστέρα, ο οποίος απέφυγε τις περιπέτειες.

Κίτρινες: Μίλιεβιτς / Στανισάβλιεβιτς

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):
Καντιμοίρης, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Αντονιάν, Ασίγκμπα, Τομάς (61΄ Σουλέ), Λινάρδος (90΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Σαρπόνγκ, Μίλιεβιτς (79΄ Παπαδόπουλος), Καπετάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Αθανασιάδης, Σέλιν, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (90΄ Τσιλιανίδης), Φαρίνια (61΄ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα, Ιωαννίδης (46΄ Γκοντό), Μανιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση