HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Συνέδριο «σταθμός» για τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης

Γεννηματά: Συνέδριο «σταθμός» για τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης

Στην κεντρική επιτροπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για συνέδριο θέσεων τον Ιούνιο με στόχο να γίνει ένα ακόμη βήμα για τον νέο και ενιαίο φορέα των προοδευτικών δυνάμεων μίλησε η Φώφη Γεννηματά, ανοίγοντας τις εργασίες της 7ης κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι λογικό, βέβαια, έκλεισε γρήγορα το κεφάλαιο των εσωκομματικών προκειμένου να αναφερθεί στην κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα. Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για «κυβέρνηση των αποτυχιών» και επισήμανε ότι «τα νέα μέτρα έχουν την υπογραφή του κυρίου Τσίπρα».

Αν και έθεσε ως στόχο την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση χαρακτήρισε γραφική την επιμονή στο αίτημα των εκλογών, για τις οποίες προέβλεψε πάντως ότι θα γίνουν πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης.

«Το ερώτημα είναι πως θα λύσουμε τα προβλήματα της Ελλάδας, η χώρα δεν έχει ανάγκη από μία ακόμη κυβέρνηση μιας χρήσης» προσέθεσε. Στο πλαίσιο αυτό, επέμεινε στην αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ και την εθνική συνεννόηση στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση.

Στη νέα προσπάθεια για την κεντροαριστερά δεν έχουν θέση οι τυχοδιώκτες που βρήκαν καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, και προσέθεσε: «Όσοι συμπεριλαμβάνουν στην προοδευτική παράταξη τον εκφραστή της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, της πολιτικής ψευδολογίας και σύντροφο του κυρίου Καμμένου, προσβάλει το χώρο και προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση