HomeHL-9Αυξάνονται οι εγγραφές για το RUN GREECE στο Ηράκλειο

Αυξάνονται οι εγγραφές για το RUN GREECE στο Ηράκλειο

Δέκα ημέρες πριν τη μεγάλη διοργάνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δέκα ημέρες πριν από τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης του Ηρακλείου και της Κρήτης, τον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (30 Απριλίου), οι εγγραφές έφτασαν τις 3.300.

Αμέσως μετά το Πάσχα 150 άνθρωποι περίπου εγγράφονται κάθε μέρα.

Ο ρυθμός των εγγραφών αναμένεται να αυξηθεί καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα της εκδήλωσης, Κυριακή 30 Απριλίου και σύντομα θα εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Από τους διοργανωτές των αγώνων: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Δήμος Ηρακλείου και Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχουν προβλεφθεί 5.700 θέσεις συμμετοχής το ανώτερο.

  • Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στην Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, στο Δήμο Ηρακλείου (Κτίριο Ανδρόγεω) 09.00 – 14.00 και στο στάδιο Ελευθερίας στη Χανίοπορτα 09.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00.
  • Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης: www.run-greece.gr ►

    Για την απρόσκοπτη και ασφαλή συμμετοχή των 5.700 δρομέων, αλλά και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης, την Κυριακή 30 Απριλίου από ώρα 07.00 το πρωί μέχρι και 14.00, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής και εκτροπές – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλουν τη διαδρομή.

    Η διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων είναι:

  • Εκκίνηση: Αρχή Λεωφόρου Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) – Πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκώς Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου – Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- Συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία Κύπρου – Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας. Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη.
Διαφήμιση
Διαφήμιση