HomeHL-LifestyleΤι δεν πίνει ποτέ -μα ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ

Τι δεν πίνει ποτέ -μα ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ

Λάμπει στα 46 της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, χορεύτρια σχεδιάστρια και συγγραφέας. Στα 46 της φαίνεται καλύτερα από ό, τι οι περισσότερες από εμάς θα μπορούσαμε ποτέ να ονειρευτούμε.

Την εκπληκτική αυτή εμφάνιση, η ίδια την αποδίδει σε μεγάλο βαθμό στις διατροφικές της συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλά λαχανικά και υγιείς πρωτεΐνες όπως σολομός, κοτόπουλο και κινόα.

Ενώ περιστασιακά θα ενδώσει σε γλυκές αμαρτίες (τα τσιπ σοκολάτας είναι από τα αγαπημένα της), σπάνια πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει, ενώ δεν πίνει ποτέ της καφέ, γιατί, όπως εξήγησε στο UsWeekly:»Ολα αυτά καταστρέφουν το δέρμα μας όσο μεγαλώνουμε»

Αν κάποια στιγμή επιτρέψει στον εαυτό της να πιει καφέ, αυτός είναι ντεκαφεϊνέ, και έχει ελάχιστη ποσότητα καφεΐνης.

Η καφεΐνη έχει συνδεθεί με όχι τόσο καλά πράγματα για το δέρμα. Μπορεί να ενεργοποιήσει τις ορμόνες του στρες, οι οποίες αυξάνουν τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα, ενώ λόγω των διουρητικών ιδιοτήτων του, ο καφές πιστεύεται ότι αφυδατώνει το δέρμα. Ωστόσο, αυτά τα μειονεκτήματα του καφέ επηρεάζουν μόνο σε πολύ μεγάλες ποσότητες, οπότε ακόμη και αν η J. Lo έπινε ένα φλιτζάνι καφέ κάθε τόσο, θα ήταν και πάλι λαμπερή (υποθέτουμε).

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Λόπεζ με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα θα μπορούσε να ζήσει έστω και μια μέρα χωρίς λίγη καφεΐνη . Ωστόσο η ίδια κοιμάται 9-10ώρες την ημέρα. Ίσως αν ήμασταν κι εμείς τόσο ξεκούραστες, η καφεΐνη δεν θα ήταν απαραίτητη.

Bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση