HomeΕΛΛΑΔΑΈπιασαν την «γιαγιά της φοροδιαφυγής» στην Ρόδο

Έπιασαν την «γιαγιά της φοροδιαφυγής» στην Ρόδο

Παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με χειροπέδες παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου μια ηλικιωμένη που «ξεχνούσε» να καταβάλλει τις οφειλές της στο Δημόσιο και είχε καταδικαστεί γι’ αυτό, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερη! Τώρα, εξετάζεται αν η… «γιαγιά της φοροδιαφυγής» θα εκτίσει την ποινή της ή όχι, λόγω ηλικίας!

Η 77χρονη Ελληνίδα αναζητούνταν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, όπου συνελήφθη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Πιθανότατα, όμως, θα αφεθεί ελεύθερη λόγω των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

*** Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή ήταν και ένας 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας. Όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαρίσης με το οποίο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών και προσήχθη στις δικαστικές αρχές της θεσσαλικής πόλης.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση