HomeHL-9Οι Εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης για το “πρωταπριλιάτικο αστείο” του αντιδημάρχου

Οι Εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης για το “πρωταπριλιάτικο αστείο” του αντιδημάρχου

Σχετικά με το βιβλίο με τις 15.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική τους άποψη εκφράζουν τα μέλη της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων της Ανακύκλωσης σχετικά με την εύρεση του βιβλίου με τις 15.000 ευρώ στα σκουπίδια.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης όταν άκουσαν την «είδηση» από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας ότι βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στα απορρίμματα.

Στην αρχή σκέφτηκαν ότι μάλλον άργησε ο κύριος Μαμουλάκης να κάνει το πρωταπριλιάτικο του αστείο.

Σε μία περίοδο όμως που οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα τους και για τη διεκδίκηση δουλειάς με δικαιώματα, αποτελεί για μας πρόκληση αυτή η «είδηση» την οποία καθόλου τυχαία και άκαιρη δεν θεωρούμε, αφού μπορεί να αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί της εργοδοσίας και να αξιοποιηθεί απέναντι στους εργαζόμενους.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η στάση των δημοτικών αρχών και της σημερινής είναι εχθρική απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων της Ανακύκλωσης, αφού συνεχώς χτυπούσαν την πλάτη στους εργάτες αλλά στην πράξη βρίσκονταν στο πλευρό της κάθε εργοδοσίας τέως και νυν, αδιαφορώντας για την τύχη των εργαζομένων και των οικογενειών τους και για τις συνέπειες των δημοτών του Ηρακλείου αφού οι πολίτες πλήρωναν πάντα ακριβό το μάρμαρο.

Πληροφορούμε λοιπόν τον όποιο ενδιαφερόμενο ότι νιώθουμε όντως τυχεροί γιατί, παρά το ότι δουλεύουμε μέσα στις σύριγγες, στα κουφάρια και στη βρωμιά, έχουμε μάθει να παλεύουμε οργανωμένα για την καλυτέρευση των συνθηκών της δουλειάς μας και δεν περιμένουμε σε ένα «θαύμα»”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση