HomeHL-MarketΣπουδαία διάκριση για την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines

Σπουδαία διάκριση για την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines

Δεύτερη καλύτερη εταιρεία σε όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη διάκριση για την Ελληνική Αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines καθώς στα βραβεία TripAdvisor’s Travellers’ Choice Awards στην κατηγορία των low cost carriers η Aegean κατέκτησε την δεύτερη θέση στον κόσμο στο ετήσιο TOP 10.

Είναι μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη διάκριση που έχει αποσπάσει η Aegean από την διαδικτυακή πλατφόρμα που κυριαρχεί στον τουριστικό τομέα παγκοσμίως. Στη σχετική κατάταξη η κατηγορία ΤΟΡ 10 LOW COST CARRIERS έχει ως εξής:

1.JET2.COM

2.AEGEAN AIRLINES

3.S7 AIRLINES

4.MONARCH

5.AIR MALTA

6.NORWEGIAN

7.VOLOTEA

8.FLYBE

9.THOMSON

10.TUI FLY

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται εδώ και 15 χρόνια και καθορίζεται μέσα από εκατομμύρια σχόλια και γνώμες που συλλέχθηκαν από τους ταξιδιώτες της TripAdvison σε ένα χρόνο παγκοσμίως.

Όπως επισημαίνεται στο ypodomes.com, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική εταιρεία που αποσπά κάθε χρόνο βραβεία και έχει αναδειχθεί πολλές φορές κορυφαία περιφερειακή αεροπορική δύναμη στην Ευρώπη.

Αυτό το βραβείο που προέρχεται από τους ίδιους τους αναγνώστες είναι μία επιβράβευση για την Aegean στην πετυχημένη πορεία της.

Έκπληξη πάντως προκαλεί το γεγονός ότι στη σχετική λίστα δεν υπάρχει πουθενά η Ryanair που σήμερα είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης με περισσότερους από 110εκατ.επιβάτες ετησίως που συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά και φέτος.

Σχετικά με τις 10 καλύτερες Αεροπορικές εταιρείες του κοσμου για το TripAdvisor νικήτρια είναι η Emirates και η λίστα είναι η κάτωθι: 1.Emirates, 2.Singapore Airlines, 3.Azul, 4.JetBlue, 5. Air New Zealand, 6.Korean Air, 7.Japan Airlines, 8. Thai Smile, 9.Alaska Airlines, 10.Garuda Indonesia.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι καμία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης δεν κατάφερε να μπει στην κορυφαία δεκάδα (π.χ. Lufthansa, Alitalia, British κλπ).

Σχετικά με τις 10 καλύτερες Αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη η Ρωσική Aeroflot αποσπά την πρώτη θέση και η λίστα είναι η κάτωθι: 1.Aeroflot, 2.Turkish Airlines, 3.KLM, 4.Lufthansa, 5. Swiss, 6.Virgin Atlantic, 7.Finnair, 8.Austrian Airlines, 9.Aer Lingus, 10.Icelandair.

Διαφήμιση
Διαφήμιση