HomeHL-9Ζητούν προσωπικό για το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων στην Κρήτη

Ζητούν προσωπικό για το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων στην Κρήτη

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 3 Μαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων προχωρά η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, ως εταίρος του έργου που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με Συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Το προσωπικό θ’ απασχοληθεί για την κάλυψη των αναγκών στον νομό Ηρακλείου. Πρόκειται για την πρώτη φάση προσλήψεων, καθώς θ’ ακολουθήσει πρόσκληση και για άλλες ειδικότητες.

Συνολικά θα προσληφθούν δεκαπέντε (15) άτομα για τις ανάγκες του προγράμματος στον νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα: ένας Ψυχολόγος, ένας Κοινωνιολόγος, τρεις Κοινωνικοί Λειτουργοί, ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, τέσσερις Επόπτες Φιλοξενίας, ένας Οδηγός και τέσσερις Διερμηνείς.

Οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναρτήθηκαν σήμερα (Τρίτη 18/4/2017) στις ιστοσελίδες της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ (www.ploigos-ea.gr) και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ (www.anher.gr) και η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση