HomeHL-GreeceΡόδος: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της από κροτίδα

Ρόδος: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της από κροτίδα

Τραυματισμοί στην Ανάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο γυναίκες ήταν τα μόνα θύματα τραυματισμού από πυροτεχνήματα το βράδυ του μεγάλου Σαββάτου! Η μια κινδυνεύει να χάσει το μάτι της από κροτίδα που εξερράγη στη Ρόδο και η άλλη, που είναι ανήλικη, υπέστη ελαφρό τραυματισμό από ρουκέτα στον Βροντάδο της Χίου!

Το πιο σοβαρό περιστατικό είναι αυτό με θύμα μια νεαρή μητέρα που παρακολουθούσε την ακολουθία της Ανάστασης από το μπαλκόνι του σπιτιού της, απέναντι από την εκκλησία της Αναλήψεως στην πόλη της Ρόδου, έχοντας μαζί της την μικρή της κόρη. Το μπαλκόνι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εξερράγη μια κροτίδα και ένα θραύσμα την τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι προκαλώντας εσωτερική αιμορραγία! Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε από τους δικούς της στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται χωρίς να έχει διαφύγει τον ανεπανόρθωτης βλάβης στην όρασή της.

*** Την ίδια ώρα, μια 16χρονη κοπέλα που παρακολουθούσε το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στην περιοχή του Αγίου Μάρκου στον Βροντάδο, χτυπήθηκε από μια ρουκέτα στη μύτη και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Χίου. Ωστόσο, στάθηκε τυχερή καθώς δεν πειράχτηκε το μάτι, ούτε έσπασε το ρινικό οστό, αλλά χρειάστηκε μόνο μερικά ράμματα!

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση