HomeΣΠΟΡΠετρούνιας: «Πάμε για το χατ τρικ στο ευρωπαϊκό!»

Πετρούνιας: «Πάμε για το χατ τρικ στο ευρωπαϊκό!»

Στο Κλουζ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας νιώθει φαβορί για άλλον ένα ευρωπαϊκό τίτλο και δεν το κρύβει! Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης πάει για το « χατ τρικ» στο Κλουζ (19 – 23 Απριλίου), όντας πεπεισμένος ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική του απόδοση.

Ο 27χρονος «άρχοντας των κρίκων» θέλει να παραμείνει στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου», την οποία κατέκτησε για πρώτη φορά πρόπερσι στο Μονπελιέ και την υπερασπίστηκε με επιτυχία πέρσι στη Βέρνη.

«Θεωρώ ότι η νίκη στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξαρτάται από εμένα. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα, οι ώμοι μου είναι λίγο ταλαιπωρημένοι από την προπόνηση, αλλά αυτό είναι δείγμα ότι δουλέψαμε πάρα πολύ μετά τους Ολυμπιακούς και ήδη πετύχαμε τον πρώτο στόχο: Να μπορώ να εκτελώ σε καθημερινή βάση προγράμματα τόσο καλά όσο και στο Ρίο», δήλωσε ο αθλητής της Ειρήνης Περιστερίου και συμπλήρωσε:

«Περιμένω να κάνω στο Κλουζ μία καλή εμφάνιση, που θα φέρει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε. Δεν είναι μία προσπάθεια που ξεκινά από το μηδέν. Τα καταφέραμε δύο φορές τα δύο προηγούμενα χρόνια και είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το ίδιο και τρίτη φορά. Ήδη από το Μπακού δείξαμε τις διαθέσεις μας, άλλωστε.

filathlos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση