HomeHL-LifestyleΛούκας Γιώρκας: Δεν είμαστε μαζί με την Ελενα Ράπτη, αλλά δεν έχουμε τελειώσει οριστικά

Λούκας Γιώρκας: Δεν είμαστε μαζί με την Ελενα Ράπτη, αλλά δεν έχουμε τελειώσει οριστικά

Τι είπε για τον χωρισμό τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το χωρισμό του με την Ελενα Ράπτη, ενώ συμπλήρωσε πως δεν… έχουν τελειώσει ακόμη ως ζευγάρι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο Down Town:

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεσαι συνεχώς στη δημοσιότητα λόγω του χωρισμού σου με την Έλενα Ράπτη. Αρχικά, επιβεβαιώνεις το χωρισμό αυτόν;

«Δεν είμαστε μαζί με την Έλενα.

Είναι οριστικός χωρισμός;

«Δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχουμε τελειώσει οριστικά. Τίποτα δεν τελειώνει. Κι αυτό δεν το λέω για να αφήσω κάποιο ενδεχόμενο ανοιχτό, αλλά τι σημαίνει «τελείωσε»; Ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει και αν θα είναι ξανά στη ζωή μας ή όχι κάποιοι άνθρωποι;»

Πόσα χρόνια ήσασταν μαζί;

«Τρία χρόνια. Ήταν η πιο μακροχρόνια σχέση της ζωής μου.»

Χωρίσατε φιλικά;

«Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να απαντήσω σε αυτό. Δε μπορώ δηλαδή να σου πω «Ναι, χωρίσαμε, αλλά είμαστε φίλοι». Προσωπικά δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και εγώ τουλάχιστον νιώθω ότι δε μπορώ να το κάνω. Νομίζω όμως ούτε η Έλενα. Αυτό το τόσο απελευθερωμένο χωρίζουμε και είμαστε φίλοι και ανταλλάσσουμε στο τηλέφωνο τα νέα μας, δεν μας ταιριάζει. Δεν είμαστε φιλαράκια με την Έλενα, δε μπορούμε να γίνουμε. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο είχα ερωτικά συναισθήματα».

Γιατί όχι;

«Γιατί για αυτό τον άνθρωπο είχα ερωτικά συναισθήματα, πως θα τη δω μετά σαν φίλη; Θα είναι πάντα ένας άνθρωπος που αγαπώ, η πιο δυνατή και ουσιαστική σχέση της ζωής μου».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε;

«Έχουμε επικοινωνία, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Είναι νωπό όλο αυτό ακόμα. Άλλωστε τρέχει μια επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά μας και με αφορμή αυτό μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δε μπορώ να σου πω ότι γίναμε και φίλοι.»

Έχω την εντύπωση ότι ήσασταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια.

«Ναι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δύο άνθρωποι καταλήγουν να μην είναι μαζί. Σίγουρα δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όπως γράφτηκε. Απλώς κάποια στιγμή το αποφασίζεις κι έρχεται.»

Ήταν κοινή απόφαση;

«Ας πούμε πως ναι. Ήταν κοινή η απόφαση».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση