HomeΕΛΛΑΔΑΠαρέλαβε 32 κιλά χασίς από τα σύνορα

Παρέλαβε 32 κιλά χασίς από τα σύνορα

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπεσαν έξω οι υπολογισμοί ενός νεαρού Αλβανού, που πίστευε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις της Καστοριάς θα ήταν απασχολημένες με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας λόγω της εξόδου του Πάσχα και τους ελέγχους καταστημάτων για κροτίδες κι έτσι θα μπορούσε να μεταφέρει ανενόχλητος μεγάλο φορτίο χασίς!

Ο 34χρονος αλλοδαπός παρέλαβε από τους συμπατριώτες του “βαρόνους” των ναρκωτικών το φορτίο με τους τέσσερις σάκους χασίς σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου, τους φόρτωσε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατευθύβθηκε προς την Καστοριά μέσω της Εγνατίας Οδού. Όμως, στον κάθετο άξονα Σιάτιστας– Κρυσταλλοπηγής έπεσε στο μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και κατασχέθηκε, όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό του οι σάκοι που περιείχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 κιλών και 330 γραμμαρίων. Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση