HomeHL-9Στην αγορά οι Ηρακλειώτες για τα ψώνια της… τελευταίας στιγμής

Στην αγορά οι Ηρακλειώτες για τα ψώνια της… τελευταίας στιγμής

Μέχρι τις 15:00 ανοιχτά τα καταστήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση στην αγορά του Ηρακλείου καθώς πολύς κόσμος θα βγει κυριολεκτικά στο… παρά πέντε για τα τελευταία ψώνια.

Τα κρεοπωλεία και τα μανάβικα θα έχουν αυξημένη ζήτηση αφού οι Ηρακλειώτες δεν θα στερηθούν τα βασικά για το αναστάσιμο και πασχαλινό τραπέζι.

Την τιμητική τους όμως, αυτές τις ημέρες, έχουν τα καταστήματα παιχνιδιών, είδη ένδυσης και υπόδησης για παιδιά. Οι κεντρικοί δρόμοι θα γεμίσουν με μικρούς και μεγάλους, νονούς και βαφτιστήρια για να αγοράσουν τη λαμπάδα τους αλλά και τα απαραίτητα για τους λιλιπούτειους Ηρακλειώτες.

Ο καλός καιρός θα ευνοήσει τον περισσότερο κόσμο να κατέβει στο κέντρο για βόλτα αλλά και για τα ψώνια της… τελευταίας στιγμής.

Επίσης οι τουρίστες που βρίσκονται στην Κρήτη για τις διακοπές του Πάσχα αναμένεται να δώσουν μια «τόνωση» στον εμπορικό κόσμο

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το Πάσχα, η αγορά θα μπει σε θερινούς ρυθμούς αφού θα τεθεί σε εφαρμογή το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν 9:00 με 15:00, ενώ Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα παραμένουν ανοιχτά πρωί και απόγευμα, δηλαδή από τις 9:00 – 14:00 και από τις 17:30 – 21:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση