HomeHL-9Με Aegean το Άγιο Φως στην Ελλάδα-Στις 20:55 θα φτάσει στο Ηράκλειο

Με Aegean το Άγιο Φως στην Ελλάδα-Στις 20:55 θα φτάσει στο Ηράκλειο

Θα «ταξιδέψει» με τις προγραμματισμένες πτήσεις από την Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την Aegean και την Olympic Air θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Για σήμερα η εταιρία έχει προσθέσει τρία έξτρα αεροσκάφη που θα έχουν μόνο σκοπό την μεταφορά του Αγίου Φωτός σε 17 συνολικά προορισμούς.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, στις 6:30 το απόγευμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Σάμο, Χίο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 21:30 έως και τις 22:30.

Η μεταφορά στην Κρήτη

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα γίνει και με τις προγραμματισμένες πτήσεις της AEGEAN προς Ηράκλειο και Χανιά ως κάτωθι:

ΟΑ 320 Αθήνα- Ηράκλειο, Αναχώρηση στις 19:40 και άφιξη στο Ηράκλειο στις 20:55

ΟΑ 344 Αθήνα – Χανιά, Αναχώρηση στις 21:55 και άφιξη στα Χανιά στις 22:45

Εορταστική ατμόσφαιρα σε όλες της πτήσεις

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί πασχαλινό τσουρέκι, ενώ σε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών προσφέρονται σοκολατένια λαγουδάκια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση