HomeHL-SportsΑποφάσεις, επιστροφές, αλλά πρώτα ξεκούραση στον ΟΦΗ

Αποφάσεις, επιστροφές, αλλά πρώτα ξεκούραση στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμπλήρωσαν κάρτες Μάνος και Μητρόπουλος * Ξανά στη διάθεση του Παπαδόπουλου για το ματς με τον Αχαρναϊκό Μιλοσάβλιεφ και Αντουκόρ * Τετραήμερο ρεπό

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Η δέκατη νίκη στα τελευταία έντεκα ματς, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανσερραϊκό, έφερε χαμόγελα στους Κρητικούς που πήραν τετραήμερο ρεπό από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το επόμενο ραντεβού εν όψει και του ματς με τον Αχαρναϊκό την Κυριακή μετά το Πάσχα (16.00) δόθηκε για τη Δευτέρα, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να περνούν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Ο Παπαδόπουλος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό για να είναι με τους δικούς του.

Άλλωστε, μετά την ξεκούραση ακολουθεί… Γολγοθάς, αφού το ματς με την ομάδα του Μενιδίου διαδέχονται τα ντέρμπι με Απόλλωνα (μέσα), Λαμία (έξω) και Άρη (μέσα).

Από το ματς με τον Αχαρναϊκό θα λείψει λόγω καρτών ο Μάνος, ενώ ο Παπαδόπουλος πρέπει να αποφασίσει που θα «χάσει» και τον Μητρόπουλο, που επίσης έφτασε τις τέσσερις κίτρινες.

Βέβαια, βάσει προγράμματος, το πιθανότερο είναι να απουσιάσει και αυτό από το ματς με τους Μενιδιάτες, ώστενα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα μεγάλα ματς.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μιλοσάβλιεφ και Αντουκόρ που εξέτισαν στις Σέρρες την ποινή τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση