HomeΚΟΣΜΟΣΝέο επεισόδιο στη United Airlines!

Νέο επεισόδιο στη United Airlines!

Επιβάτης δέχθηκε επίθεση από σκορπιό ενώ δειπνούσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη επεισόδιο που αφορά τις συνθήκες πτήσης και συμπεριφοράς της εταιρείας United Airlines ήρθε να προστεθεί, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Ασιάτη επιβάτη από αστυνομικούς της ασφάλειας. Ένας επιβάτης δέχθηκε επίθεση από σκορπιό κατά τη διάρκεια μίας πτήσης, την ώρα που δειπνούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιβάτης ταξίδευε με την πτήση 1418 από το Κάλγκαρι στο Χιούστον. Όταν η υπάλληλος της εταιρείας του πρόσφερε το δείπνο του, εκείνος το τοποθέτησε πάνω στο τραπεζάκι που είναι τοποθετημένο στο μπροστινό κάθισμα. Μόλις πήγε να «τσιμπήσει» την πρώτη μπουκιά του, ένιωσε στο χέρι του κάτι να περπατάει. Ήταν ένας μεγάλος σκορπιός, ο οποίος τον «στόχευε» με το κεντρί του!

«Ήμασταν μέσα στο αεροπλάνο περίπου μία ώρα και τρώγαμε, όταν ένιωσα κάτι στο χέρι μου. Μηχανικά το πέταξα από πάνω μου και τότε διαπίστωσα ότι ήταν ένας σκορπιός», δήλωσε το θύμα Ρίτσαρντ Μπελ, ο οποίος επεσήμανε ότι στάθηκε πολύ τυχερός που δεν τον τσίμπησε. Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε ότι τον «χτύπησε» ο σκορπιός, αλλά τον βρήκε στο νύχι του και ελάχιστα στο δέρμα, με συνέπεια να μην υποστεί μεγάλη ζημιά.

Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε το νέο ατυχές περιστατικό. Προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, πρόσφεραν στον Ρίτσαρντ Μπελ και τη σύζυγό ένα δωρεάν ταξίδι σε μελλοντική πτήση.

Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης ότι ο επιβάτης δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ένας τραυματισμός που απειλούσε τη ζωή του Ρίτσαρντ Μπελ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση