HomeΕΛΛΑΔΑΘεοδωράκης για εξεταστική: Όλοι μιλούν για το φόνο αλλά κανείς για το δολοφόνο

Θεοδωράκης για εξεταστική: Όλοι μιλούν για το φόνο αλλά κανείς για το δολοφόνο

Για την Υγεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με συγκαταβατική διάθεση υπέρ της διερεύνησης από την Εξεταστική Επιτροπή χωρίς χρονικούς όμως περιορισμούς, της σπατάλης στο χώρο της Υγείας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε σε φόνους, δολοφόνους και «μαύρη τρύπα».

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ανέφερε πως η Επιτροπή δεν θα πρέπει να γίνει αρένα επικοινωνιακής και κομματικής αντιπαράθεσης ενώ επεσήμανε ότι «Πλην λίγων, όπως ο Παρασκευάς Αυγερινός, που πήγαν να κάνουν κάτι, πνίγηκαν στον ανταγωνισμό των κομματικών συμφερόντων»  τονίζοντας πως «όλοι μιλούν για τον φόνο αλλά κανένας για τον δολοφόνο».

«Έπρεπε να είχαν γίνει όλα αντιληπτά, αλλά τα κάλυπτε η δωρεάν νοσηλεία πολιτικών και δημοσιογράφων» ανέφερε για το ζήτημα του Ερρίκος Ντινάν ενώ για την υπόθεση στο ΚΕΕΛΠΝΟ επισήμανε ότι οι διοικήσεις του διαχειρίστηκαν εκατομμύρια χωρίς κανένα έλεγχο.

Ο Θεοδωράκης τέλος, αναφέρθηκε και στη «μαύρη τρύπα» στη φαρμακευτική δαπάνη καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «Τα λεφτά είναι πολλά και πολλοί οι εμπλεκόμενοι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση