HomeHL-SportsΕπηρεασμένοι οι παίκτες του ΟΦΗ από την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Επηρεασμένοι οι παίκτες του ΟΦΗ από την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού

Ο ΟΦΗ έκανε το 5Χ5 την Μεγάλη Τετάρτη  μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Κρητικών σχολίασε και την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, αναφορικά με το ποιες ομάδες θα προβιβαστούν στα μεγάλα σαλόνια, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που επηρέασε αρνητικά τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που είχε κατοχή, αλλά χωρίς ευκαιρίες. Εμείς σκοράραμε γρήγορα σε μια φάση που αναλύσαμε πολύ καλά. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που δεν το βάλαμε και ήμαστε αγχωμένοι μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μια ακόμη νίκη που κάναμε. Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Διλμπέρη και τον Πανσερραικό».

Για το αν οι ανακοινώσεις περί αδειοδοτήσεων της Σούπερ Λίγκ έφεραν απογοήτευση στον ΟΦΗ που κυνηγάει την τρίτη θέση:

«Δεν ήταν θετικό για μας. Είδα τους παίκτες να χάνουν σε ψυχολογία. Εμείς θα δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει. Δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του ΟΦΗ κερδίζουν:

«Οι αντίπαλοί μας δεν χάνουν και αυτό είναι αρνητικό. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, όμως. Νίκες για μας και για τον κόσμο. Ο ΟΦΗ έχει βαριά φανέλα και κόσμο. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση